AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil gelinlik giymek

Kahve falında yeşil gelinlik giymek

Kahve falında yeşil gelinlik giymek moralsiz ve düşünceli olacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kazançlı adımlar atılacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Belli kararlarınız, planlarınız ya da işlerinizle ilgili endişeleriniz veya şüpheleriniz olabilir.

Kahve falında yeşil gelinlik giydiğini görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli gelinlik giymek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, beklediklerini duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su yeşili gelinlik giymek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına yorulur.

Kahve falında yeşil gelinlik giymek ticaret adamı (kadını) olacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek mutsuz olmak çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara gelinlik giymek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek yeniden evlenmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikle giydiğini görmek hatalı yollara gireceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir