AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinimi görmek

Kahve falında gelinimi görmek

Kahve falında gelinimi görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinimi gördüyseniz:

  • Maddi anlamda yeni düzenlemeler yapmanız hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayabilir.

Kahve falında şişman gelin görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni gelin olduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir gelin görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ata binmiş gelin görmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında gelininin doğum yaptığını görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine delalettir.

Kahve falında gelin görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına alamet eder.

Kahve falında gelin sandığı görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin çiçeği atmak kolay kolay pes etmeyeceğine, rahatının yerinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir