AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birini kucaklamak

Kahve falında hasta birini kucaklamak

Kahve falında hasta birini kucaklamak ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, kime gideceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta birini kucaklamak gördüyseniz:

  • Biraz içine kapanık yapıda olabilirsiniz.

Kahve falında hasta kucaklamak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta birini kucaklamak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında hastayı kucaklamak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında fili kucaklamak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine inanılır.

Kahve falında koyunu kucaklamak can bulacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakanı kucaklamak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odun kucaklamak miras konularında sıkıntılar çıkacağına, tövbelerin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında çocuğu kucaklamak parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir