AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç güvey olmak

Kahve falında iç güvey olmak

Kahve falında iç güvey olmak malının artmasına, bereketlenmesine, işinin aksayacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında iç güvey olmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu açık etmemenizde fayda var.

Kahve falında iç güvey olmak hayatının bir anda cennete döneceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına delalettir.

Kahve falında iç güveysi olmak hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iç güveysi görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, zinde kalacağına inanılır.

Kahve falında gelin güvey olmak küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında güvey görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işaret eder.

Kahve falında gelin ve güvey görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına işaret eder.

Kahve falında gelin güvey görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında iç organlar görmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir