AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin almaya gelmek

Kahve falında gelin almaya gelmek

Kahve falında gelin almaya gelmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gelin almaya gelmek gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak kendinizi zorlamanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında gelin almaya gelmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, herkesin şaşırtılacağına tabir olunur.

Kahve falında gelini alnından öpmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin alma görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin almaya gitmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, kişinin daha çok kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin alması görmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında gelin almaya gittiğini görmek maddi gücünün de daimi olacağına, tecrübe sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında gelin alma konvoyu görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına işarettir.

Kahve falında gelin alı görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir