Kahve falında gece köpek görmek

Kahve falında gece köpek görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında gece köpek gördüyseniz:

  • İşleri kendi yolunuzla halletmek istiyorsanız politik olmanız gerekiyor.

Kahve falında gece köpek görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gece denize açılmak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında gece namaz kılmak çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında denize gece girmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, zararların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı gecelik görmek üzüntülerinin biteceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında gece vapura binmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz gece kıyafeti görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz saten gecelik görmek geri plana düşeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir