AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece vapura binmek

Kahve falında gece vapura binmek

Kahve falında gece vapura binmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işarettir.

Kahve falında gece vapura binmek gördüyseniz:

  • Maddi, manevi, ilişkilerinizi ya da işinizi ilgilendiren v.b konu her ne ise, farklılık gerektiriyor olabilir.

Kahve falında gece vapura binmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına işarettir.

Kahve falında denizde vapura binmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, işinin ehli olacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle vapura binmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde vapura binmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, ticarete atılacağına işaret eder.

Kahve falında deniz vapuruna binmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında vapura binmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle vapura binmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında arabalı vapura binmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir