AnaSayfa / Genel / Kahve falında gazeteye çıkmak

Kahve falında gazeteye çıkmak

Kahve falında gazeteye çıkmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, küslükleri bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında gazeteye çıkmak gördüyseniz:

  • Baskılara mazur kalabilirsiniz.

Kahve falında gazetelere çıkmak hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında gazeteye çıkmak olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, iflas edeceğine delalettir.

Kahve falında gazetede çıkmak yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında gazete katlamak hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında gazetede ölüm haberi okumak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında gazete okuyan birini görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gazete görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gazete satın almak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir