AnaSayfa / Genel / Kahve falında gazetede kendini görmek

Kahve falında gazetede kendini görmek

Kahve falında gazetede kendini görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında gazetede kendini gördüyseniz:

  • Kendinize biraz rahat verin.

Kahve falında gazetede haber okumak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden gazete almak çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin gazete okuduğunu görmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında gazeteye yazı yazmak maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet eder.

Kahve falında gazetecileri görmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gazete satmak eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, rütbesinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında gazete kağıdı görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına tabir olunur.

Kahve falında gazeteden haber okumak tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir