AnaSayfa / Genel / Kahve falında gazeteciler görmek

Kahve falında gazeteciler görmek

Kahve falında gazeteciler görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, kafasını toparlayacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gazeteciler gördüyseniz:

  • Hayatınızda işiniz her şeyden önce geliyor.

Kahve falında yanmış gazete görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski gazete görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine gazete vermek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gazete haberi okumak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında gazete satın almak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına tabir olunur.

Kahve falında gazeteye yazı yazmak çok daha iyi koşullara sahip olacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gazeteci görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, işinde uzmanlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gazete haberi görmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir