AnaSayfa / Genel / Kahve falında gazetede haber olmak

Kahve falında gazetede haber olmak

Kahve falında gazetede haber olmak şansın kaçacağına, zinde kalacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, sıkıntısının biteceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Kahve falında gazetede haber olmak gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında, bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Kahve falında gazetede haber okumak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında gazeteye haber olmak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında gazete haberi görmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gazetede haber olmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında gazetede ölüm haberi okumak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına yorulur.

Kahve falında gazete haberi okumak güzel ve mutlu günler yaşayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında gazeteden haber okumak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü bir gazeteci görmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir