AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü bir gazeteci görmek

Kahve falında ünlü bir gazeteci görmek

Kahve falında ünlü bir gazeteci görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, sadece kendisini düşüneceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işarettir.

Kahve falında ünlü bir gazeteci gördüyseniz:

  • Sizinle aynı fikirde olmayan kişiler veya iyi niyetinizden faydalanmak isteyenler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında ünlü bir gazeteci görmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında yırtık gazete görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret eder.

Kahve falında gazetede kendini görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine yorulur.

Kahve falında gazeteye görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gazetede haber okumak yanlış yönde kararlar verileceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına yorulur.

Kahve falında gazete yandığını görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında gazeteye çıktığını görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında gazeteden haber okumak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir