AnaSayfa / Genel / Kahve falında gaz çıkaran birini görmek

Kahve falında gaz çıkaran birini görmek

Kahve falında gaz çıkaran birini görmek gün günden daha da kötüye gideceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine delalet eder.

Kahve falında gaz çıkaran birini gördüyseniz:

  • Sizi garantiye aldığını düşünen, istediklerini yaptırmak veya elde etmek için blöf veya duygusal şantajlar yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında başkasının gaz çıkardığını görmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının gaz çıkardığını görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin gazını çıkartmak bütçesinin genişleyeceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında gaz çıkaran birini görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin gaz çıkardığını görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sesli gaz çıkardığını görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, tutulan yolun isabetli olacağına tabir olunur.

Kahve falında gaz çıkardığını görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına delalettir.

Kahve falında gaz kokusu duymak canının kıymetini bileceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir