AnaSayfa / Genel / Kahve falında gaz çıkardığını görmek

Kahve falında gaz çıkardığını görmek

Kahve falında gaz çıkardığını görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında gaz çıkardığını gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabilirsiniz.

Kahve falında bebeğin gazını çıkartmak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının gaz çıkardığını görmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, güveninin artacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının gaz çıkardığını görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gaz çıkardığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin gaz çıkardığını görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında gaz çıkaran birini görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sesli gaz çıkardığını görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında yanan gaz lambası görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir