AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin gazını çıkartmak

Kahve falında bebeğin gazını çıkartmak

Kahve falında bebeğin gazını çıkartmak hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin gazını çıkartmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin, ortaklıklarınızın ya da ilişkilerinizin son kullanma tarihi dolmuş olabilir.

Kahve falında bebeğin gazını çıkartmak dertlerine derman arayacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına delalettir.

Kahve falında gaz çıkaran birini görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına delalet eder.

Kahve falında birinin gaz çıkardığını görmek verilen emeğin boşa gideceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sesli gaz çıkardığını görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, yaşamının tadını çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının gaz çıkardığını görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında gaz çıkardığını görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında başkasının gaz çıkardığını görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek gazı çıkarmak bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir