AnaSayfa / Genel / Kahve falında gaz çekmek

Kahve falında gaz çekmek

Kahve falında gaz çekmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, işlerine bereket geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında gaz çekmek gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular veya aile ilişkileri yorucu ya da yıpratıcı olabilir.

Kahve falında gaz çekmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında gaz lambası yakmak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine işarettir.

Kahve falında gaz lambası görmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında gaz kokusu duymak zor ve kötü günlerden geçeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine işarettir.

Kahve falında gaz maskesi görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında gaz kokusu almak böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının gaz çıkardığını görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gaz koklamak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, hayata küsecek duruma geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir