AnaSayfa / Genel / Kahve falında füzelerin atıldığını görmek

Kahve falında füzelerin atıldığını görmek

Kahve falında füzelerin atıldığını görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında füzelerin atıldığını gördüyseniz:

  • Yani yeni alanları araştırma cesaretiniz var.

Kahve falında füzelerin atıldığını görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, patron olunacağına delalet eder.

Kahve falında füze atıldığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında füze atmak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında füze patlaması görmek ele geçen kazancın azalacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında savaş füzesi görmek sevinç gözyaşları dökmeye, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında füzeden kaçmak işinin gücünün de hep rast gideceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde füze görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında füzeye binmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir