AnaSayfa / Genel / Kahve falında füze atmak

Kahve falında füze atmak

Kahve falında füze atmak dertlerinin çarelerine kavuşacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hastalığının düzeleceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında füze atmak gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki ani değişiklikler özel yaşamınızda veya evinizde yararlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında füze atmak başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde füze görmek kişinin fakirleşeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında havada füze görmek haksızlık edeceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına alamet eder.

Kahve falında füze patlaması görmek inancından ödün vereceğine, şartlarının da zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında füzeden kaçmak prestij kazanacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında füze atıldığını görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, küslerin ve dargınların barışacağına alamet eder.

Kahve falında füze fırlatmak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, güzel işler yapacağına yorulur.

Kahve falında füze düştüğünü görmek ticarette başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir