AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş füzesi görmek

Kahve falında savaş füzesi görmek

Kahve falında savaş füzesi görmek kırgınlıklar yaşanacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, mal edineceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına yorulur.

Kahve falında savaş füzesi gördüyseniz:

  • Sözlerine dikkat etmezlerse ufak bir çatışma olabilir.

Kahve falında savaş füzesi görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında havada füze görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde füze görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında füze atıldığını görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında füzeye binmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında füze patlaması görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında füzeden kaçmak dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına delalettir.

Kahve falında füze düştüğünü görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir