AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde füze görmek

Kahve falında gökyüzünde füze görmek

Kahve falında gökyüzünde füze görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde füze gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kafanızda bazı fikirler ya da öngörüleriniz olabilir.

Kahve falında gökyüzünde füze görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında füzeden kaçmak sorunlarının ortadan kalkacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında füzeye binmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında füzelerin atıldığını görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havada füze görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında füze düştüğünü görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında füze patlaması görmek üzüntülerin günden güne artacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında füze atmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir