AnaSayfa / Genel / Kahve falında füme renk görmek

Kahve falında füme renk görmek

Kahve falında füme renk görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında füme renk gördüyseniz:

  • Sizden talepleri olan kişilere hızlı tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında füme renk görmek hem verimi yükselteceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında füme rengi yılan görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah renkli ayı görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında iki renkli yılan görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil renk çizme giymek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına yorulur.

Kahve falında beyaz renkli tavşan görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli ayakkabı giymek neşeyi ve sağlığı bulacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil renkli makyaj yapmak durumun değişmesine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir