AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz renkli tavşan görmek

Kahve falında beyaz renkli tavşan görmek

Kahve falında beyaz renkli tavşan görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz renkli tavşan gördüyseniz:

  • Bir çok beklenmedik şeyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz renkli tavşan görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işaret eder.

Kahve falında renkli tavşan görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında yavru beyaz tavşan görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında beyaz ve siyah tavşan görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işarettir.

Kahve falında tavşan beyaz görmek bedeninin de iyileşeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz tavşan görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü beyaz tavşan görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine delalettir.

Kahve falında iki beyaz tavşan görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir