AnaSayfa / Genel / Kahve falında fular satın almak

Kahve falında fular satın almak

Kahve falında fular satın almak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında fular satın almak gördüyseniz:

  • Düşüncesiz hareketleriniz sizi sıkıntıya sokabilir.

Kahve falında fular satın almak kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fular görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında fular takmak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında fular taktığını görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında boynuna fular takmak çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil fular görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli fularlar görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mavi fular görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir