AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğrafa görmek

Kahve falında fotoğrafa görmek

Kahve falında fotoğrafa görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, daha sık bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında fotoğrafa gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz kişileri görmeniz olumsuzlukların olumluya çevrilmesinde etkili olabilir.

Kahve falında denizde fotoğraf çekmek çok iyi işler ortaya konacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisiyle fotoğraf çektirmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz fotoğraf görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına delalet eder.

Kahve falında fotoğraf albümü görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına işaret eder.

Kahve falında gelin fotoğrafı görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara asılı fotoğraf görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin fotoğrafını görmek iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine delalet eder.

Kahve falında kendinin fotoğrafını görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir