AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz fotoğraf görmek

Kahve falında siyah beyaz fotoğraf görmek

Kahve falında siyah beyaz fotoğraf görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz fotoğraf gördüyseniz:

  • Gizli hareket etmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında siyah beyaz fotoğraf görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine inanılır.

Kahve falında siyah beyaz çiçek görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işarettir.

Kahve falında siyah beyaz top görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, evlenme yolunda adım atacağına yorulur.

Kahve falında siyah beyaz etek giymek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, nefsine yenileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz siyah elbise giymek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah beyaz eşarp görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz ve siyah güvercin görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında siyah beyaz yılan öldürmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir