AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin fotoğrafını görmek

Kahve falında kendinin fotoğrafını görmek

Kahve falında kendinin fotoğrafını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, gelişiminin hız kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kendinin fotoğrafını gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz kişileri yatıştırmanız veya huzura kavuşturmanız gerekebilir.

Kahve falında eski fotoğraf makinesi görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına yorulur.

Kahve falında fotoğraf çektirmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine işarettir.

Kahve falında fotoğrafta çıkmamak kötü sözler duyulacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından fotoğraf çekilmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında cami fotoğrafı görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında fotoğrafını görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin fotoğrafını çekmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında vesikalık fotoğraf görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir