AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraf almak

Kahve falında fotoğraf almak

Kahve falında fotoğraf almak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, büyük borçlar alınacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kederinin dağılacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına rivayet eder.

Kahve falında fotoğraf almak gördüyseniz:

  • Her şeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Kahve falında başkasının fotoğrafına bakmak süzüleceğine, ağlayacağına, bol bol moral depolanacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisiyle fotoğraf çekilmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında başbakanla fotoğraf çekmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında ölen biriyle fotoğraf çektirmek bozulan sağlığın düzeleceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birini fotoğraf çekerken görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz fotoğraf görmek sorunların çabucak atlatılacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kendi fotoğrafını gazetede görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında cüzdanda fotoğraf görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir