AnaSayfa / Genel / Kahve falında fıstık yeşili görmek

Kahve falında fıstık yeşili görmek

Kahve falında fıstık yeşili görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fıstık yeşili gördüyseniz:

  • Bazı gerçeklerden sakınmanızın karşı tepkileri sizi zorlayabilir.

Kahve falında fıstık yeşili rengi görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, hedeflerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında fıstık yeşili görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fıstık yeşili giymek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil fıstık yemek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil yer fıstığı görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında fıstık yeşili renk görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fıstık yeşili elbise giymek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fıstık görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir