AnaSayfa / Genel / Kahve falında fıstık yeşili rengi görmek

Kahve falında fıstık yeşili rengi görmek

Kahve falında fıstık yeşili rengi görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, hanesinin bollukla dolacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında fıstık yeşili rengi gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden şeyler öğrenebilir, sosyal açıdan keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Kahve falında fıstık yeşili rengi görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil fıstık görmek işlerini toparlayacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fıstık yeşili giymek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında fıstık yeşili görmek kolaylığa kavuşacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fıstık yeşili renk görmek kızına daima sahip çıkacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil antep fıstığı görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında yeşil fıstık yemek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fıstık yeşili hırka görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir