AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yer fıstığı görmek

Kahve falında yeşil yer fıstığı görmek

Kahve falında yeşil yer fıstığı görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, sermayesini kaybedeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil yer fıstığı gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir veya yeni sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Kahve falında yeşil yer fıstığı görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, günahlarının affedileceğine yorulur.

Kahve falında kabuklu yer fıstığı görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına inanılır.

Kahve falında kabuklu yer fıstığı yemek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına yorulur.

Kahve falında taze yer fıstığı yemek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yer fıstığı yediğini görmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine inanılır.

Kahve falında yer fıstığı görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yer fıstığı topladığını görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yer fıstığı toplamak zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir