AnaSayfa / Genel / Kahve falında fıstık ikram etmek

Kahve falında fıstık ikram etmek

Kahve falında fıstık ikram etmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında fıstık ikram etmek gördüyseniz:

  • Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var.

Kahve falında fıstık ikram etmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında fıstık satın almak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında tuzlu fıstık yemek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fıstık yedirmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına yorulur.

Kahve falında ağaçta fıstık görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında fındık fıstık görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında kaju fıstık görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, koyu muhabbette kalacağına tabir olunur.

Kahve falında fıstık ağacı görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, dertlerinin günden güne artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir