Kahve falında ağaçta fıstık görmek

Kahve falında ağaçta fıstık görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçta fıstık gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla planlar yapabilir, işe daha keyifli şekilde gitmenin yollarını arayabilir veya iş saatlerinizi farklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında çam fıstığı ağacı görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında fıstık ağacı görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta fıstık görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında fıstık ağacı dikmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan fıstık toplamak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan fıstık yemek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan çam fıstığı toplamak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şam fıstığı ağacı görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir