AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu fındık görmek

Kahve falında toplu fındık görmek

Kahve falında toplu fındık görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, kazancın her daim artacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında toplu fındık gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi yansıtmanızı sağlayacak değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında toplu fındık görmek yenilenme yaşayacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında altın toplu iğne görmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında toplu altın görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işarettir.

Kahve falında toplu halde yemek yemek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında toplu namaz kılmak derdin ve sıkıntının biteceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında kafada toplu iğne görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toplu olarak dua etmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine inanılır.

Kahve falında toplu iğne kusmak hayata karşı bakışının değişeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir