AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık kusmak

Kahve falında fındık kusmak

Kahve falında fındık kusmak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, rakiplerinin üzüleceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fındık kusmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler bazı konulardaki duruşunuzu, pozisyonunuzu veya fikirlerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Kahve falında fındık kusmak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında fındıklı lokum yediğini görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında fındık seçmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında fındık ve ceviz yemek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, borçların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında fındık fare görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fındık çuvalı görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ikiz fındık görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kabuklu fındık görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir