AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir filmde oynadığını görmek

Kahve falında bir filmde oynadığını görmek

Kahve falında bir filmde oynadığını görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir filmde oynadığını gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser davranmamaya dikkat edin.

Kahve falında reklam filminde oynadığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir filmde oynadığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında filmde oynadığını görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında filmde rol almak ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında film izlemek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında filmin içinde olmak kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında film afişi görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına inanılır.

Kahve falında filmi görmek bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir