AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba çarparken kurtulmak

Kahve falında araba çarparken kurtulmak

Kahve falında araba çarparken kurtulmak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, dua alacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında araba çarparken kurtulmak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirme çabanız iltifatlar almanıza neden olabilir.

Kahve falında araba çarparken kurtulmak moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğe araba çarptığını görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine işarettir.

Kahve falında erkek çocuğuna araba çarptığını görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine işarettir.

Kahve falında bebeğe araba çarptığını görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında aileden birine araba çarptığını görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, mutluluktan havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneye araba çarptığını görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşına araba çarptığını görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında bir çocuğa araba çarptığını görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir