AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının arabasının çalındığını görmek

Kahve falında başkasının arabasının çalındığını görmek

Kahve falında başkasının arabasının çalındığını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının arabasının çalındığını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya finansal başlıklı konuları kendi kafanıza göre farklı şekilde değerlendiriyor olabilirsiniz.

Kahve falında araba çalınması görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, düzenin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında çalınmış araba görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya delalet etmektedir.

Kahve falında arabası çalınmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çalışmayan araba görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine delalettir.

Kahve falında çalınan arabayı bulmak tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında araba çalıp sürmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabasının çalınmasını görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabasını çalınmış görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir