AnaSayfa / Genel / Kahve falında fazladan diş görmek

Kahve falında fazladan diş görmek

Kahve falında fazladan diş görmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, aile bireyleri ile tartışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fazladan diş gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında fazladan diş görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fazladan göz görmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ön dişleri dökülmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında diş ağrısını hissetmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, ticaret hayatına atılacağına inanılır.

Kahve falında bozuk dişler görmek içine fesat düşeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş çekilirken görmek çok büyük kazançlar getireceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş kendi dişini çekmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında diş ve saç görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, ayrılanların kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir