AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş ve saç görmek

Kahve falında diş ve saç görmek

Kahve falında diş ve saç görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, dertlerinden kurtulacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, isteklerinin erteleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş ve saç gördüyseniz:

  • İnsanlara dünyayı kurtarmayı dahi önerseniz, sadece siz söylediğiniz için, sizin arkanızdan gelmek veya sizin istediğiniz yollardan ilerlemek istemeyebilirler.

Kahve falında diş ve saç görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında diş arasında saç görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine işarettir.

Kahve falında dişsiz yılan görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek diş görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine delalettir.

Kahve falında dişlere bakmak hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalettir.

Kahve falında diş bittiğini görmek helal kazanca sahip olunacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına delalet etmektedir.

Kahve falında diş taşlarının döküldüğünü görmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında dişleri temizletmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir