AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba boyatmak

Kahve falında araba boyatmak

Kahve falında araba boyatmak hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba boyatmak gördüyseniz:

  • Etrafı dikkatli dinlemeli, sadece ihtiyacınız olan bilgileri aklınızda tutmalı ya da paylaşmalısınız.

Kahve falında boyanmış araba görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işarettir.

Kahve falında arabayı boyatmak sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine inanılır.

Kahve falında araba boyatmak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boyanmış saç görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil boya yapmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında göz boyası sürmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına tabir olunur.

Kahve falında göze mavi boya görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarının boyalı olduğunu görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir