AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı boyatmak

Kahve falında arabayı boyatmak

Kahve falında arabayı boyatmak bilakis malının çoğalacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine inanılır.

Kahve falında arabayı boyatmak gördüyseniz:

  • Akşama bir dedikodu sizi şaşırtabilir.

Kahve falında arabayı boyatmak çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında boyanmış araba görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında araba boyatmak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Kahve falında sarıya boyanmış saç görmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında mavi boyalı oda görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saça beyaz boya görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında boyalı evler görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, kurtuluşa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı boya sandığı görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir