AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin farklı renkte olduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin farklı renkte olduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin farklı renkte olduğunu görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet eder.

Kahve falında gözlerinin farklı renkte olduğunu gördüyseniz:

  • Politik davranmaya çalışmalısınız.

Kahve falında gözleri farklı renkte görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında gözlerinin farklı renkte olduğunu görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına delalettir.

Kahve falında farklı renkte göz görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına alamet eder.

Kahve falında göz rengini farklı görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine tabir olunur.

Kahve falında farklı göz görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı farklı renkte görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını farklı renkte görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçı farklı renk görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir