AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi yemek

Kahve falında fareyi yemek

Kahve falında fareyi yemek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, karalar bağlayacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, borçlarının biteceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında fareyi yemek gördüyseniz:

  • Konuyu uzatmanız karşınızdaki kişinin misliyle gelmesine neden olabilir.

Kahve falında fare kuyruğu yemek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ fare yemek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru fare yemek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemek yiyen fare görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, kız çocuğunun olacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş fare yemek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş fare yemek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemek içinde fare görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına inanılır.

Kahve falında fare eti yemek iyi konumlara geleceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir