AnaSayfa / Genel / Kahve falında farelerin saldırdığını görmek

Kahve falında farelerin saldırdığını görmek

Kahve falında farelerin saldırdığını görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, hastaysa şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında farelerin saldırdığını gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son dece başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında farenin saldırdığını görmek beden sağlığının zarar göreceğine, rahatının bozulacağına inanılır.

Kahve falında fare saldırdığını görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında farelerin saldırdığını görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurt köpeği saldırdığını görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslanın saldırdığını görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine rivayet eder.

Kahve falında hindinin saldırdığını görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine inanılır.

Kahve falında cine saldırmak elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında boğanın saldırdığını görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir