AnaSayfa / Genel / Kahve falında cine saldırmak

Kahve falında cine saldırmak

Kahve falında cine saldırmak sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cine saldırmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan hassassınız.

Kahve falında cine saldırmak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına işarettir.

Kahve falında karganın saldırdığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine köpek saldırdığını görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında horozun saldırdığını görmek hak yolundan ayrılacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında farelerin saldırdığını görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında keçinin saldırdığını görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuğun saldırdığını görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına köpek saldırdığını görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir