AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemlik otu görmek

Kahve falında yemlik otu görmek

Kahve falında yemlik otu görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında yemlik otu gördüyseniz:

  • Bazı konularda bilgi edinerek veya yeteneklerinizi geliştirerek farklı konularda ilerleyebilir veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında yemlik otu toplamak yaşadığı darlığın son bulacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yemlik otu görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek yememek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meyve yememek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keçiye yem vermek umutlarının tazeleneceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ineğe yem vermek yaşam şartlarının düzeleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık yem atmak yolunun hep açık olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin kuşu yemesi görmek kötülüklerden uzak kalacağına, gururlandıracak işler yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir