Kahve falında fare yemeği görmek

Kahve falında fare yemeği görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, moralin bozulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sevilen birinin geleceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında fare yemeği gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza karışan veya zarar verebilecek kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında fare eti yemek görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yemekte fare görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah fare yemek sevilen bir eşyanın çalınacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında fındık faresi yemek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında fareyi yemek geleceğinin de umut vadedeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında farenin yemek yediğini görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında yemeğinde fare görmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında fare pişirip yemek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir