AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba altında ezilmek

Kahve falında araba altında ezilmek

Kahve falında araba altında ezilmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, insanlarla iç içe olacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına inanılır.

Kahve falında araba altında ezilmek gördüyseniz:

  • Bitirmeniz gereken işler ya da tamamlamanız gereken görevler varsa, zamanında tamamlayabilmek ya da sözlerinizin arkasında durabilmek asına iki üç kere kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında altın araba görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba altında kaldığını görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba altına girmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında araba altında kalmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında araba altında ezilmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine yorulur.

Kahve falında altın rengi araba görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine alamet eder.

Kahve falında araba ve altın görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına delalettir.

Kahve falında altın sarısı araba görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir