AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ve karınca görmek

Kahve falında fare ve karınca görmek

Kahve falında fare ve karınca görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, kariyer edineceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına inanılır.

Kahve falında fare ve karınca gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakabilirseniz, siz müdahale etmeden, nasıl her şeyin yoluna girdiğini görerek şaşırabilirsiniz.

Kahve falında fare ve karınca görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karınca fare görmek ondan faydalanacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında karınca ve fare görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evi karınca bastığını görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına delalettir.

Kahve falında karıncaya su vermek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine alamet eder.

Kahve falında kendini karınca olarak görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızıl karınca görmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağın içinde karınca görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, istenen her şeye sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir