AnaSayfa / Genel / Kahve falında karınca ve fare görmek

Kahve falında karınca ve fare görmek

Kahve falında karınca ve fare görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, böyle işlere kalkışacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karınca ve fare gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi tümüyle kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında karınca fare görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, işlerini toparlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karınca ve fare görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına delalettir.

Kahve falında fare ve karınca görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında halının altında karınca görmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine delalettir.

Kahve falında ayaklarında karınca görmek yeni alanlara yöneleceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi karınca görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında mutfakta karınca görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yürüyen karınca görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir